Kau Sahabat,Kau Teman !!

Like Me !!

silalah klik ...

Global Promotion Alliance

my eye tears drop again....

semalam memg aku feel touching giler kat someone...

nape la sume tue jadi kat aku ek...
n da most important thing nape aku sedey ngan sume yang blaku smlm...

mula aku dgar citer dari budak tue sampe la aku force die suh ckp de truth...
sejak tue jugak la air mate nie ase nak trus menitis...
paus aku tahan tapi tetap same...
titisan kecil tetap keluar dari kelopak mate nie...

aku buntu..
sedey..
kecewa..
n rase tetipu...

tula 4 bnda yg aku feel smlm sampe ak x henti2 nk nangis...

sampe aku bgun tido pagi td,tgok2 mate aku bengkak...
hari ni ase cam plakon lak..
bila owg tnye : nape mate ko..
aku jwb la yg ak nie sakit mate...
padahal xtaw yg aku nie asyik nangis je...

malam nie gak aku tnye die de truth...
n ak ase puas ati kowt ngan jwpn die...
n one more thing ak ase cam x caye je yg die say "sorry" kat ak...
ase cam..ntah la..eppy pun ade..puas ati pun ade...
cam lam mimpi je..cam terbang di udara jerk..
bersayap-sayap terbang melintasi kayangan..(wah ayat,poyo je..hahaha)...

pape pun aku cam mls da nk pk...
bialah sume nye begini...
penat da aku nk face sume nie...
im tired feel like im dying when i think bout it...

btw,thanx gak kat I.J yg salu jd tmpt luahan hati aku nie ek..
sian lak kat die...
tp bila fikir2 blik lucu gak...
tp best dpt knal die..
kwn terbaik kowt...
baik punyer!!...huhu (^_^)...

law la die single da aku ajak kapel...hahahahaha....
konon nyer...poyo je kan aku malam nie..
hahahahahhaha.....

mood : try to make me feel free n stay away from my prob...

Thursday,11.23 P.M

No comments:

Post a Comment

Chat Room...