Kau Sahabat,Kau Teman !!

Like Me !!

silalah klik ...

Global Promotion Alliance

awak!!

semalam awak call saye tapi saye x angkat....
banyak kali awak call saye..ade la lam 4 miskol...
sorry awak sbb saye x angkat...
saye ngah karaoke mase tue...

tapi kan nape awak beria nak call saye mase tue...
nape ek awak,salu je benda camnie jadi...
setiap kali saye ingat n rindu kat awak..
setiap tue la awak ade...
awak call saye,awak mesej saye..
adekah tue tanda yang awak pun rase benda yang same cam saye rase??...

semalam awak gtau saye yang awak da dapat keje kat KP...
awak gtau jugak awak dapat tawaran Pra-Diploma PD kat uitm Jengka...
awak jujur saye cakap,saye ase eppy sangat dapat taw awak dapat tawaran tue..
tapi jujur jugak saye cakap kat awak,saye x ley nak tunjukkan rase gembira saye mase saye cakap ngan awak semlam..
saye x taw nape saye xnak tunjukkan perasaan saye tue..
mungkin sbb saye xnak dekatkan lagi sume prasaan saye kat awak...
saye xnak rasa tu datang lagi awak...
saye xnak dambakan pape pasaan lagi...
awak taw kan saye sayang kat awak...
tapi awak x pernah nak gapai prasaan saya an..
saye xnak saye bertepuk sebelah tangan..

jujurlah awak,
saye ase cam saye nak lari jauh dari awak...
bukan sbb saye x suke awak..
tapi,
saye xnak lagi semua prasaan yang pernah saye rase kat awak datang semula...
biarlah sepedih mane pun sakitnya biarlah saye telan..
biarlah saye yang rase...
sbb saye taw n yakin..
"cinta tidak seharusnya memiliki...sebaliknya cinta harus merelakan semuanya"

maafkan saye awak law pas nie saye pergi jauh dari awak...
maafkan sume kesalahan saye kat awak ek...
Read More..

tapi kenape??...

kenape aku x ley nak tenang nie...
pas je aku dengar sore die td...
aku jadi lain...
nape ek??...

pas je aku cakap kasar n end call die,
aku feel something wrong somewhere...
nape ek??...

Ya Allah,
kau tenangkanlah hati hambamu ini,
kau tenangkanlah semuanya,,
katakanlah padaku bahawa dia bukan untukku,
katakanlah dia bukan milikku..
katakanlah dia bukan tercipta untukku...

aduhai,kenape lah kite kenal dulu ek
law la aku taw yg akhirnya akan jadi begini..
tidaklah aku mendekatimu...
tidaklah aku dambakan cintaku padamu..
tidaklah aku pahatkan rasa sayang ini padamu....

KENAPE??????????..........
d
Read More..

11.06 P.M : 10.12.2010

malam nie die kol aku gune no yg aku x kenal...
myb no 2 aku x save kowt..
nape la aku angkat phone call die ek..
law la aku taw aku da x angkat da...

nape ek die still cari aku??..
nape masih nak msj n call aku??...

awak,
sorry ar law mase saye ckp ngan awak td cam saye mrh2,
bukan niat saye nak mrh2,
tapi,
saye saje wat sume tue,
saye nak awak sakit ati ngan saye,
myb ngan care nie,
awak ley sakit ati n pergi jauh dari saye...
saye saje je nk bg awak sakit ati...

saye minx maaf sesgt..
tp,
tolong la...
tolong la lupekan saye,
anggap lah yang kite nie x pernah kenal,
anggap lah saye nie hanya sebahagian dari mimpi awak,
anggap la saye nie kisah silam awak,
anggap lah ape saje,
janji awak sakit ati ngan saye...
tolong la awak...
Read More..

hari ini..

hari nie hari kedua aku menanti jawapan ttg laporan medical check up aku..
nape pihak klinik x gtau ag ek keputusan aku..
adekah keputusan tue negative??..

aku buntu...

Alhamdulillah,bersyukur kepada Allah law keputusan aku tue negative..

mudah-mudahan..

Amin....
Read More..

Aku Bukan Orang Suci ...

Mestinya kau mengerti
Saat pertama kali
Kala kau peluk diriku
Jangan pernah biarkan
Diri terhanyut nafsu
Aku bukan orang suci

Bukalah matamu
Berpaling dari diriku
Benamkan semua mimpi-mimpimu
Jujur pada hati
Masih banyak cinta menanti
Jangan kau harapkan aku

Lupakan semua rayu
Jangan kagumi aku
Karna ku tak cinta kamu
Mohon kau tinggalkan aku
Tak usah kau harap lagi
Karna cinta untuk mu palsu

Usah lagi sesali
Anggap tak pernah terjadi
Saat kau lepas diriku
Pernahkah kau sadari
Aku tak pernah berjanji
Untuk setia padamu

*lagu yang penuh makna...
*dia tahu yang dia x layak ngan pmpn sebaik wanita itu
*dia menganggap dia x suci dan x pantas dapatkan cinta pmpn yg baik
*sanggup dia menipu dirinya supaya wanita tue benci n x cinta kat dia
*cam2 dia bg alasan..
*sanggup dia ckp cinta utk pmpn tue palsu
*sanggupp dia bgtau kat pmpn tue dia x cinta pmpn tue
padahal lam hati dia msh mengharap....
Read More..

katakan kenapa !!

kenape ek setiap kali aku cube untuk lupakan dia,dia mesti ada ...
kenape aku xley nk lupekan die,kerna setiap detik yg datang untuk aku lupekan die mst bayangnya akan muncul lam setiap ruang kosongku...

kenape sume nye harus jadi gini...

kenape aku mesti ingat kat org yg x pnh nk bls cinta aku...

ya,aku ngaku mgkn die pmpn yg lain dri yg lain..
ak nk sgt dpt cnta dia..
sbb ak taw,
die boley jadikan aku lebey baik dari skunk..

aku bersyukur sgt dpt knal die...
tp ak xley nk truskn ngan die...
ak x ley nk truskan nya lagi..
xkanlah ak nk bia kan cinta aku x berbalas...
ak xnk bertepuk sblh tgn....

aku kena bukak hati aku utk org lain gak...
tp adekah aku akan syg pmpn tue same camne aku syg kat die....
jujur lam hati aku...
aku x pnh bukak hati aku n syg pmpn lain sejak aku kenal ngan die..
sbb aku taw die terlalu istimewa...
ak da xnk harap pape da..
bia ar mase n kdaan yg tentukan...
Read More..

aku takot

aku takot menanti hari esok...
esok hari yg sgt mendebarkan...
nape la aku dpt bite cmni ek td..
nape la aku g wat check up...

aku hope sgt yg keputusan medical check up aku td tue NEGATIVE...

aku hope sesgt..

aku xnk skit...
aku xnk die..
aku nk stay alive lebey lame ag....
Read More..

akhirnya ..

akhirnya korg kapel gak...
di saat korg gtau ak yg korg da kapel,ak x taw camne ak nk gtau pasaan aku nie..
aku ase eppy giler..
xtaw cmne nk tfsrkn kegembiraan aku tue....

tahniah...

semoga bahagia
Read More..

egolah aku !!..

egolah aku law aku x merelakan korg kapel..
sesungguhnya mgkn itu telah ditakdirkan korg bersame..
ak x ley nk pntgkn diri sdri...

korg berhak mendapatkan kebahagiaan yg korg nak..
aku harus belajar merelakan keadaan..

keadaan di mana kita harus merelakan orang yg kita sayang bersama ngan org lain..

aku nk korg taw aku rela n ikhlas lakukan nie..
Read More..

marah @ cemburu ??...

aku x pernah marah law korang kapel tapi mungkin aku akan rase sedikit cemburu law korang kapel kot...mungkin salah sorang dari korang merasekan aku akan buat ape yang aku cakap tue "aku x akan tegur korang lam mase seminggu" ... mungkin itu akan berlaku atau tidak .. aku akan rase eppy law korang kapel .. walopun ade sedikit kecemburuaan lam hati aku .. mungkin korang akan lebey bahagia bersama .. aku x boley nak penuhi kepentingan diri aku .. korang berhak mendapatkan kebahagiaan yang korang nak .. aku hope sangat korang kapel bersame.. ciptalah kebahagiaan yang korang nak... aku akan sedey law aku x merelakan hubungan korang coz korang kawan2 yang aku sayang .. law korang sayang kan aku korang jagelah hubungan korang tue .. aku nak tengok korang eppy ... itulah yang boley buat pasaan cemburu aku ilang n membuatkan aku bahagia....
Read More..

Awak !! ..

Awak,
sesungguhnya pada saat ini saye da memikirkan semuanya.
skunk tibalah masenye untuk saye tinggal dan lupekan awak.
sebab saye tahu dan yakin sangat yang saye x begitu pantas untuk mendapatkan hati,cinta dan kasih sayang dari awak..
awak terlalu baik untuk saye,
sementara saye hanya seorang lelaki yang tak pantas untuk memiliki awak..

awak saye nak mintak maaf pasal sume nie,saye da memikirkannya,
saye x layak untuk awak...
awak,
time kasih coz awak sudi singgah lam hidup saye walo pn awak x membalas cinta saye tapi saye rase begitu teruja dapat kenal ngan awak..sesungguhnya wanita yang baik seperti awak hanyalah layak dimiliki oleh lelaki yang baik..dan lelaki itu bukan saye...

saye harap awak dapat lupekan saye dan anggap yang kite x pernah kenal..
memang semua ini begitu perit untuk saye namun untuk kebaikan awak saye sanggup terima ngan hati yang lapang..

benarlah kata orang : kekadang kita perlu merasa sakit untuk melihat orang yang kita sayang bahagia...

saye relakan semuanya coz saye nak tengok awak bahagia...
bak kate awak " single is better then kapel" ...mungkin denga single awak akan lebey bahagia n gembira berbanding dengan awak kapel...

awak maafkan saye law selama kite kenal nie saye ade sakitkan hati awak...
dan jika awak bace blog saye nie,saye harap awak ley terima..
dan saye x kisah law lepas awak bace semua nie,awak nak benci saye,saye redha..
kerna biarlah sepahit mane pun yang saye harus telan namun saye akan tetap telan demi melihat orang yang saye sayang gembira..itu da cukup bagi saye..

selamat tinggal awak..
selamat tinggal cintaku...
selamat pergi semuanya...

doa saye semoga awak bertemu lelaki yang lebey baik dari saye...
terima kasih awak....
Read More..

30 November 2010

Hari ini mungkin merupakan hari terakhir aku mendengar suara mu,
walaupun hanya untuk sementara aku dapat mendengarnya namun aku telah bersedia untuk menerimanya...aku pasti akan merindui suara itu lagi..suara yang selama ini sering membuatkan aku berasa gembira setiap kali aku berbicara denganmu...suara yang setiap kali akan berbual dengan mu membuatkan dadaku berdebar-debar...
walaupun pada hari ini saya mampu mendengar :

"Hello..Assalamualaikum...awak,hello!..hello!..hello!.."..

namun saya rase sangat gembira mendengarnya..

dan pada saat ini jugalah air mataku menitis...
Read More..

sekadar lelaki biasa ...

aku hanyalah seorang lelaki biasa,
yang tidak lepas dari melakukan dosa n kesilapan,
aku bukan nabi,
aku juga bukan malaikat,
yang bisa sempurna...

aku punya cinta,
aku punya hati,
dan aku punya perasaan,
perasaan ingin memiliki,
perasaan ingin dicintai,
dan perasaan ingin disayangi..

tapi siapalah aku yang mampu mendapatkan semua itu,
aku sangat meyintai dan menyayangi dirimu,
tapi mengapa sampai kini dikau tidak membalas cintaku..

aku sedar siapalah aku..
namun aku redha ngan semuanya...
buat kamu,
aku amat senang dapat mengenali dirimu,
kau membuka lembaran baru dalam hidupku,
kamu baik dan begitu sempurna bagi ku...
tersangat indah kenangan bersama denganmu...
akan ku simpan semua keindahanku di hatiku..
akan ku semai di jiwaku...
Read More..

Chat Room...