Kau Sahabat,Kau Teman !!

Like Me !!

silalah klik ...

Global Promotion Alliance

awak!!

semalam awak call saye tapi saye x angkat....
banyak kali awak call saye..ade la lam 4 miskol...
sorry awak sbb saye x angkat...
saye ngah karaoke mase tue...

tapi kan nape awak beria nak call saye mase tue...
nape ek awak,salu je benda camnie jadi...
setiap kali saye ingat n rindu kat awak..
setiap tue la awak ade...
awak call saye,awak mesej saye..
adekah tue tanda yang awak pun rase benda yang same cam saye rase??...

semalam awak gtau saye yang awak da dapat keje kat KP...
awak gtau jugak awak dapat tawaran Pra-Diploma PD kat uitm Jengka...
awak jujur saye cakap,saye ase eppy sangat dapat taw awak dapat tawaran tue..
tapi jujur jugak saye cakap kat awak,saye x ley nak tunjukkan rase gembira saye mase saye cakap ngan awak semlam..
saye x taw nape saye xnak tunjukkan perasaan saye tue..
mungkin sbb saye xnak dekatkan lagi sume prasaan saye kat awak...
saye xnak rasa tu datang lagi awak...
saye xnak dambakan pape pasaan lagi...
awak taw kan saye sayang kat awak...
tapi awak x pernah nak gapai prasaan saya an..
saye xnak saye bertepuk sebelah tangan..

jujurlah awak,
saye ase cam saye nak lari jauh dari awak...
bukan sbb saye x suke awak..
tapi,
saye xnak lagi semua prasaan yang pernah saye rase kat awak datang semula...
biarlah sepedih mane pun sakitnya biarlah saye telan..
biarlah saye yang rase...
sbb saye taw n yakin..
"cinta tidak seharusnya memiliki...sebaliknya cinta harus merelakan semuanya"

maafkan saye awak law pas nie saye pergi jauh dari awak...
maafkan sume kesalahan saye kat awak ek...

1 comment:

  1. like my story..:( why not u told her d truth??mayb dy pon rse pew yg awk rse..

    ReplyDelete

Chat Room...