Kau Sahabat,Kau Teman !!

Like Me !!

silalah klik ...

Global Promotion Alliance

cloud 9

penghujung 2010 telah membawa aku kembali pada cerita lama..

cerita dimana aku mengenali dirinya....
cerita aku mengenali kenalan baru.....
dan yang paling aku keliru nape mood aku sepanjang seminggu sebelum 2010 melabuhkan tirai, mood aku asyik2 still waiting and hoping....nape ek....

ape sebenarnyer yang aku tunggu n harapkan??....

lam seminggu nie aku dapat due benda yang berbeza..

1st : aku kembali bermesej ngan kenalan aku yang suda sekian lame aku x msj...
adakah ini penantian(waiting) or pengharapan(hoping) ??...

2nd : sedang asyik aku fokus mendengar ape yang diperkatakan oleh lecturer,tetibe die cakap "hah!!""...aku pun pelik la....xlame lepas tue die kuarkan cloud 9 dari beg nyer...die bagi kat aku cloud 9 tue...aku tanye nape??...die ckp saje nak bg....tetibe jugak aku teringat yg dulu aku pernah makan cloud 9 tue ngan die mase malam deklamasi sajak kat kolej...malam tue aku ngan die duk tepi tasik sambil makan cloud 9 tue...

nape ek sume nie terjadi...law x sebab cloud 9 tue...mungkin aku x terupdate blog aku nie..
cloud 9 tue la yang membuatkan aku nak update blog..sbb aku ase keliru...
"aku keliru baby..ku x ingin.."..wah,cam lagu ajai ngan nurul lak kan....hehe...

No comments:

Post a Comment

Chat Room...