Kau Sahabat,Kau Teman !!

Like Me !!

silalah klik ...

Global Promotion Alliance

Aku Dalam Tekanan

perghh!!!

seyesly aku cakap aku dalam tekanan gile arini..
lot of thing happen..
so many thing that i remind..
stress nyer...

lots..lots of prob..
uwaaa....
so sad today..

aku mmg feel down gile arini...

selame seminggu aku bertahan...
ak biakan je..
aku asyik pk je..
nape salu setiap mase darah kua dari mulot aku...
aku sakit lagi ker??
aku asyik terpikir je,y,y its happen??
ape lagi sakitku kali ini..
Ya Allah ,mcm da x berdaya je ase nyer...
lemah je ase...

mane esok nak pk sal kene re-seat paper ag..
walo pun aku mmg da taw yg aku bakal re-seat paper tuh..
tp aku stil isaw...
yela 2 sem tuut2 aku re-seat paper yg same...
ape la luck aku nie kan..

seyes sejak dari aku bangun tido pagi td..
mmg aku ase nak nangis tp xley...
aku x taw nape...

aku msj ngan "die" arini pun aku terpakse hypo yg aku nie konon2 eppy...
"awak maafkan saye ek terpakse tipu awk,saye xnak awak call saye n tnye kenape"
sorry...

kekdg kan law aku da lemah camni,
aku feel cam nak quit je,
da x mo blaja ag..
tp aku kene kuatkan..
aku xnk kecewakan mak n abah..
n aku pk yg Allah tue sentiase kat cc aku..
myb nie ujian-Nya kan..
myb aku kekdg lalai ngan tanggungjawab n suruhanNya..
sbb tue Allah nak uji aku...

di saat aku menaip n3 nie..aku still ase moody..
camne nak jwb paper esok.
hope i can...

may Allah bless me...

aku xtaw da nak tulis ape da lam n3 nie..
coz ape yg aku tulis ngan ape yg aku rase skunk nie x same..
perassan tue berbeza sangat...
tulisan x melambangkan betape terseksanya rasa aku nie...

Allah,Kuatkanlah hati hambaMU ini...


11 comments:

  1. Sabor QQ,Tuhan takkan bg dugaan pd hmbanya jika hmbanya tidak mampu mnaggungnya

    ReplyDelete
  2. emma: pegila jumpe doktor yunk.

    ReplyDelete
  3. tabah kn ati...
    setiap dugaan yg Allah bg tu tnda nye Allah syg kt kite...
    supaya kite sentiase ingat kt Allah x kire susah ke senang..
    dont give up...
    teroskn useha..
    insyaAllah Allah mudahkn urusan..
    senyum cikit..
    =D

    ReplyDelete
  4. thanx hana ...
    myb la...
    sume manusia akan diuji kan

    ReplyDelete
  5. Tuhan sntiasa bri ujuan t'hdap hambanya. ada hikmah semua tu. b strong k
    :)

    ReplyDelete
  6. Vеry good aгtіcle. I wіll be dealing wіth many
    of thеsе іssues аs well..
    Here is my web-site ... 1 month loan

    ReplyDelete
  7. Pгetty сomponent tο contеnt.
    Ӏ sіmplу stumbled upon your blog and іn accession capital to asѕert that I
    acquire аctuallу lovеd account your
    blog pοsts. Anуway I wіll be ѕubѕсribing for your augment or еνen I achiеνement you get right of entry to consіstently rapidly.


    Ηere is my web site keyword

    ReplyDelete

Chat Room...