Kau Sahabat,Kau Teman !!

Like Me !!

silalah klik ...

Global Promotion Alliance

feel like im dying

nape ek hari nie masalah datang bagaikan air terjun yang menjunam jatuh ke dasar lautan...

sesungguhnya aku masi tidak berdaya untuk menghadapi semua nie..sejak bukak mata sehingga malam nie..ade je masalah...mane masalah semalam agi ttg (_____) tue..disebabkan aku yang begitu taksub orang lain lak kene sound cam aku nie bersalah lak ngan sume org...ase down gile pas aku dapat tau sal hal semalam tue...maaf ek kat korang yg kene sound dek ketaksuban aku...tue kisah pagi,tengah hari lak aku dikejutkan oleh rakan ku yang aku kene repeat paper..mak ai, bodonyer aku sem nie,da 2 sem berturut-turut ak repeat paper yg same je,nape la bodo sangat aku nie kan...camne aku nak tafsirkan masalah aku masa nie...sebelah petang lak masa aku amik wuduk tetibe kua darah mase aku ngah kumur,banyak lak tue...darah dari dalam tekak bukan sebab luka pada lidah atau dalam mulut,aku pun x taw nape darah kua...name je dak medik tp benda kecik pun x taw kan...bongoknyer aku....sebelah malam lak aku kene marah seolah-olah aku nie x bertanggungjawab menjaga ape yg org suruh..nape ngan nasib aku arini ek...Ya Allah,berikanlah aku jalan dan bukakanlah ruang untuk aku keluar dari belenggu ini..sesungguhnya aku hanyalah hamba-Mu yang kerdil..tidak aku berdaya untuk bangkit dan melawan pasaan ini..aku hanya insan lemah...kuatkanlah aku Ya Illahi sepertimana kau kuatkan hati orang-orang yang beriman...tidak terkira nilainya guguran air mataku ini jika nak dibandingkan dengan beban yang aku tanggung hari ini....Ya Allah tabahkanlah hatiku sepertimana kau tabah kan hati ibu nabi musa semasa beliau berlari-lari mencari air untuk anaknya..Ya Allah hanya kepadamu aku panjatkan doaku ini..amin ya rabbal alamin....

3 comments:

  1. erkk nape ni QQ..rilek2 k? jangan la cakap diri sendiri bongok ke ape ke..doa tu wey..

    ReplyDelete
  2. Mane la QQ menghilang :( kt bcr dh lem tk npk . farah selalu usha bcr . tp QQ tk de :(
    kt twitter pun farah tgk QQ tk ada . fb farah jrgn bukak ?:(

    ReplyDelete

Chat Room...