Kau Sahabat,Kau Teman !!

Like Me !!

silalah klik ...

Global Promotion Alliance

kenape saye suke lepak hour....

kisah ku bermula bila mana aku sedang berbelogger sambil berchatting ngan kengkawan kat BCR n bebelog walking sengsorang meng"usha" belog2 kengkawan yang cantek...sedang leka n begitu asyik aku bebelog walking tetibe aku nampak la satu belog mamat nie..nak cakap belog die nie cantek xde la sangat tapi bley la tahan kepandaiannya bebelogging..aku terpaut n tersangkut serta tergayut cam monyet bile aku terbace n terpandang pade link contest "kenape saye suke lepak hour".korg nak taw x nape aku suke sangat lepak hour nie??...aci x law aku xnka gtau?..huhu,xde la aku gurau je..kk,bia aku stori molli kat korg ek..

lam idop aku nie xde benda yg ley wat aku eppy slain dari lepak...myb sejak azali agi kot aku suke lepak.pendek kate sejak uwek2 nangis mase kua dari perut mak aku tue kan,sejak tue la kot aku suke lepak nie....myb mase tue nurse yang sambut aku tue bawak aku g jalan2 kot pas die sambut aku kua dari perut mak aku....ok2,berbalik pade tajuk kite td : nape aku suke sangat lepak hour nie adelah disebabkan aku tertarik sejak pertama kali usah belog nie..aku ase lepak hour nie bley bantu aku untuk aku lepaskan tension sambil leypak2 nak bebelogging....nielah kali pertama aku jumpe belog camni...slain lepak banyak gak la input yg berfaedah yang ak dapat kan...slain dari chat room aku gak ley lepak n berkenalan ngan kengkawan bru yg sporting...adoi,
terase cam panjang la plak cite aku nie...xpe ke ek..hopefully la org x bored bace entri aku nie...nak stop ke xnak ek...law stop skunk ase cam kejap la plak aku lepak..nak trus kan t takot panjang..pk jap la...ermmmm....myb stop kot..nie la kan law da lepak ase cam xnak blik...pape pun lepak kat lepak hour nie bukan buang mase tapi bagi mase untuk bersuka ria..lepak yang berfaedah..k la kengkawan gua chaw lue ea...babai....Assalamualaikum...(^_^)

No comments:

Post a Comment

Chat Room...