Kau Sahabat,Kau Teman !!

Like Me !!

silalah klik ...

Global Promotion Alliance

malu nye aku...

hahahaha...

memalukan diri tol ade ke patot bley mati enjin kete mase benti kat traffic light..
dala mase tue lampu hijau...
abis sume kete kat blakang nie bunyi kan hon...
buat bising lak dorang kat blakang tue..
aku yg ngah try nak start enjin nie ketawe n wat x taw jerk...
bila enjin kete da idop..lampu lak merah..

aku try usya kete kat blakang aku tue..
bapakk jauh nye die benti..
hahahhaa...
aku ketawe je tgok die...

pas lampu da hijau aku pun pe ag pecut la...
kot2 die lintas aku an..
malu doe...

No comments:

Post a Comment

Chat Room...