Kau Sahabat,Kau Teman !!

Like Me !!

silalah klik ...

Global Promotion Alliance

Pencarian Blog Paling Hensem & Cantik 2011



Hai,bosannye la arini..nak wat ape ek??..

Aduyai!!...

Nak chat pun cam xde mood je...

Malas je ase arini..

Pk jap la nak watpe??...

Ermmm.....(sambil memikir)..

Hah!!...

I got an idea...

G belog walking jap la...

Sedang asyik berbelog walking sengsawang sengsorang tiba-tiba,

Aku ternampak satu contest budak nie..

“belog paling hensem dan cantik”..

Hahhh!!! Ape dorg ingat aku x encem ker...

Nie Qarl la...of coz the encem boy in the world..(perghh,ayat prasaan der)... (^_^)

Ala,skali skala nak prasaan..xpe kan....

Perghh,aku bace n3 nie..syok habis....ade ke bg tajuk camtu...

Sentap,beb...naluri lelaki mane x tercabar wey,law da nak wat pencarian belog paling ncem

Aduyai...

Aku sebagai lelaki of coz la tecabar....(agak over kan ayat2 aku nie..adui...) (^_^)

Sebenarnye,xde pape pun ... aku saje je nak wat2 gempak je kan...

Org kate la..(bukan aku yg kate..tp org)

Aku juz nak memeriahkan contest nie.....

Nak mencuba nasib la katekan...

Mane law taw kot2 aku menang ke kan..

X sia2 mak aku ngandung kan aku..ade gak org ckp aku nie ncem..hahahahha....

Peace yo!!...

Aku nak tulis ape pun aku xtaw sebenarnye....coz cam simple je kan contest nie..

Juz nak cari belogger yg ncem n cantik...

Law ncem tue aku la...

Law cantik myb SS kot...

Hahahh...pasaan lg...

Org kate lagi..bukan aku yg kate...

Kita kene yakin ngan diri kita beb...

Law ncem or pasaan ncem tue ckp je..

Lebey kurang cam puji diri sendiri la kan...

Yela law bukan kita yg puji diri kita..sape la lg yg nk puji...

Yakin diri je...

Kita mmg dilahirkan ncem...

Walaupun aku x suke org puji aku nie ncem..

Tp utk contest nie aku kene “propa” skit...

Wat2 suke....

Konon2,je la..aduii..xkan tu pun x taw...

Pape pun jika aku menang aku mmg ncem la...

Uwaa..sebenarnye,no idea wat to say...

da la aku xnak merepek ag..sape nak masuk juz bace kat bawah nie :

1.Buat entri bertajuk : Pencarian Blog Paling Hensem Dan Cantik 2011 (Check!)
2.Letak Header Hikayat Si Luncai (Check!)
3.Jadi follower blog ni. (taknak follow pun takpe..tiada paksaan) (Check!)
4.Tag seorang rakan blogger lelaki dan seorang rakan blogger perempuan. (nak tag ramai pun boleh.) (Check!)

Blogger Lelaki: technoboy :

Blogger Perempuan: Siti K :

5.Pastu postkan link entri korang ke ruangan komen entri ni (Check!)
6.Blog-blog yang join segmen ni luncai akan masukkan dalam bloglist dekat sidebar
7.Pemenang akan luncai promote blog dalam sticky post selama 1 minggu
8.Tarikh tutup 28 Feb 2011 / 11:59 PM



2 comments:

Chat Room...