Kau Sahabat,Kau Teman !!

Like Me !!

silalah klik ...

Global Promotion Alliance

pengalaman ku....

pepagi nie aku terdetik nak ceritakan pengalaman semalam ku....

dan cerita itu adelah berkisar tentang pengalaman berkaraoke di khalayak...
tahukah anda ape itu khalayak??
khalayak = orang ramai la/public...
(cam skema lak kan ayat update blog pepagi nie)

kisahku : aku just nak gtau n share je ngan korg....

semalam aku ajak la mbr baru aku hang out...fes tue aku ajak la nie mase ngah chat kat fb..aku ajak die kua..ingatkan die men2 nak kuar ngan aku,upe2 nyer seyes...aKu pun malu gak an..ye r aku ne penah jumpe die...chat pun lam fb je....(aku nie kan jenis pemalu skunk..wah poyo je..hahahaha)...

aku ajak ar die lepak2 kat mall...then die ckp nk karok...perghh,aku trus ckp xnk..malu la kot aku.. law ngan mbr2 yg aku da biase xpe r..nie bru je nak jumpe....malu + segan la aku...
aku ajak men boling die ckp x pandai..then die lak ajak aku men snuker..perghh,lagi la aku x reti..silap2 patah batang snuker tue dapat kat aku..huhu...then bincang punye bincang,last skali gi gak karok...aku pun follow je la..coz aku ingat karok lam box or lam bilik an...skali korg taw x, ade gile karok depan org ramai...perghh...malu doe...tue la fes tyme aku masok karok open... karok depan public...menggigil satu badan aku nie...yang xley bla nyer,lagu fes aku nyanyi lagu akim-bengang...xpernah aku karok lagu tue tetibe smlm ley karok...adui....yg lagi best,ngah syiok sgt nynyi lagu faizal tahir - mahakarya cinta tetibe sgt blakang...yg tue okey agi..pas nyny lagu faizal aku nk p toilet..aku pun ngan slamber la an..letak mic kat mic stand aku pun straight terus nak ke toilet...tetibe bunyi "gedegang"..aku ase pale aku sakit...perghh...malu gile aku mase tue,sume yg ade lam karok 2 pandang kat aku...korg taw kenape..ade ke gile aku bley x pasaan pintu cermin kace tue...ngan slamber aku jalan n trus langgar pintu tue...bengong jap pale aku.. tuela pengalaman aku : masok karok open + langgar pintu kace...

pape pun xpe...aku enjoy sesgt semalam thanx kat kwn2 bru aku....shikh mohd daniel firdaus n arien emcy

No comments:

Post a Comment

Chat Room...