Kau Sahabat,Kau Teman !!

Like Me !!

silalah klik ...

Global Promotion Alliance

23 MAC 2011

salam semua nya..

terdetik hati aku bangun awal pagi hari ini untuk aku update entri yg agak2 sedey..
agak2 korg,korg bosan x bace entri aku..
mst byk yg sedey an dari yg eppy..
da nak wat camne...
bnda yg eppy susa nak dpt
tp, law bnda yg sedey seng je..
nie la kehidupan kann....

entri aku ni rangkuman cite dari 21 mac lepas sampe la hari ni 23 mac 2011...
nie la hari2 terakhir aku dapat online dapat hang-out ngan kengkawan aku kat kuantan nie...

21 mac 2011(isnin) :
pada hari nie aku kua jumpa ngan waniey n luth kat galing kem..
perghh,mmg lame la aku x jumpe dorg nie..
bile da dpt jumpe bapak la eppy nye aku rase...
aku kua jumpe dorg kul 5.30 - 7.00
walo pun kejap je tp ok la janji ak dpt jumpe dorg...

malam nye lak aku kua ngan mbr aku...
die amik aku kat uma...
janji kul 9 tp kul 9.30 kua..
tp xpe la at least dpt kua gak kan..
hah, kua ngan die x yah nak ckp ar balik kul 5 pagi..
gile x gile kann...
mane x nyer...
fes die bawak aku gi makan eskrem kat baskin robin..
da la g sane mase da nak tutup..
we all je last customer dorg...
pas tuh g pusing2 town sambil makan eskrem lam kete...
then gi cari kedai makan nak mam lak an..
punye la lame agak2 sejam gak la nak cari...
die ckp nie sebab aku la nie coz die nak tunaikan hajat aku..
sanggup la die pusing2 town nak cari kedai makan yang ade jual char kueh teaw..
perghhh,bapak la tacing nyer aku..:terharu
member sanggup wat gini..
maybe aku anggap die cam abg aku kot..
pusing punye pusing we all g la makan kat coffee street cafe..
bapak la lame stay kat situ sampe nak tutup da kedai tuh baru we all balik...
mane x nyer we all stay kat situ luh pas makan..
stay for online...maklumlah free wifi kann...
then lam kul 3 pagi we all balik...
for the last day before aku blik kolej aku stay la tido kat uma die..
coz we all balik dari town tuh trus g uma die..
xkan aku nak suh die patah belakang balik nak anta aku balik uma an..
lagipun aku x bawak kunci rumah...
tido la uma die..
gile mak x letih..
22 bangun tido kul 12 tgh hari..
dengan die2 skali gi keje lambat...
pape pun memg best ar hari tuh..
best giler.... :D

22 mac 2011 (selasa) :
pada hari nie aku kua ngan Yana...
we all hang-out pusing2 town then gi makan kat McD teluk chempedak...
aku cakap kat die aku nak g tengok pantai before aku balik...
then die ckp ikot je la nak g mane coz bukan die yg drive aku yg drive..
we all jejln kat pantai teluk chempedak :bwthen gi makan..
one set fun fries,one set nugget,eskrem sundae,bubur mcd n mcflurry..
mmg best la mkn waktu2 senja camnie ngan angin sepoi2 bahasa..
fuh,masyuk abes...
kul 8 baru balik uma...

23 mac 2011 (rabu) :
huhu,bile masuk arini je agak2 sedey la..
coz maybe nie last update entri kot..
n last online...
x esok luse aku nak blik da..
pas nie da praktikal mmg susa ar nak online salu..
uwaa....=(( sedey nyerr...
rase cam x nak balik jerk..
hari nie pun bangun tido awal coz nak pack barang2 nak balik..
jap g nak gi uma nenek aku ag..
nak wish goddbye..
=((.. x suke nak wish goodbye..ia buat aku nak nangis...
pas nie susa da nak jumpe kengkawan sume...
=((
sedey...sedey...sedey...

=((=((=((

bile la bley jumpe korg ag ek...
agak2 3 bulan dari skunk la aku dapat jumpe korg semula...
kepada they all yg aku x dpt nak jumpe n kua hang-out sesame..
im sorry myb next tyme kot we hang-out together..
we still have tyme kan..
cume mase n keadaan jerk yg menentukan..
pape pun syg kat korg yg da realisasikan impian aku selame aku balik cuti nie..

thanx to :

boy
kemal/akhmal
luth
yana
emma
ieda
azie
sha
dayah
baby/fara

thanx a lot...
love u guy :love
:tq

bak kate JT kan
biase la manusia datang dan pergi..
yang baru datang yang lame pergi...

cam situasi aku nie la...
bukan setakat nie je aku dapat jumpe dorg
nnt bile aku balik cuti dapat jumpe lagi..

da la kot sampe sini je la aku cite..
t panjang2 ngarut lak..
sedey biakan berlalu..
gembira biarkan ada...
sekian..wassalam :bw

4 comments:

  1. jgn sedey2.. bukan lama pun praktikal tu.. insyaAllah jika ada kesempatan BCR la.. Occay!!! Wink!

    ReplyDelete
  2. =( sedih tgok citer QQ..tapi nk buat cmne kan..biasa la tu..adat manusia datang dan pergi.. QQ,praktikal nnti jgn lupe kami kat BCR yer =)

    ReplyDelete
  3. uwaaa..bace komen CL nie wat air mate QQ nak gugur je..sumpah mmg sedey gile start tulis entri nie

    ReplyDelete

Chat Room...