Kau Sahabat,Kau Teman !!

Like Me !!

silalah klik ...

Global Promotion Alliance

hang-out siri 2

assalamualaikum sume..

n3 kali nie adelah sambung dari n3 hang-out yg beberape hari lepas..
kali n3 hang-out siri 2 nie sedey ckit r td n3 hang-out dulu tuh..
law n3 hang-out yg fes tuh QQ eppy coz dpt lepaskan sume gian QQ yg terpendam
tp n3 hang-out siri 2 nie agak2 tacing la..

napekah ??

semalam QQ hang-out ngan kengkwn yg da bebulan x jumpe kan coz memasing bz n stay jejauh dari kuantan...mmg agak lame lah x jumpe tuh..bile da dpt jumpe blik smlm mmg sonok gile r..
g memakan sesame,g rerewang kat lam mall tuh,perghh penat x yah nak ckp lah..twaf satu mall tuh,n lastly we all karok...
karok mmg wajib la law tiap kali hang-out...
we all book karok then masok bilik..
perghh,masok2 je sume cam gile coz lame an x karok sesame...
ngah2 karok mbr gul QQ ckp nie last la kite dpt karok sesame coz pas nie kite x dpt jumpe da..
agak sentap gak la QQ dgr mase ngah nyny tuh kan...
QQ tnye nape..
die ckp : yela pasnie aku da nak pindah JB xley la kite nak kua ag camni,pas kite grad sume da keje lg susa nk jumpe...

QQ yg dgr die ckp cam tuh trus sedey...
lagu perpisahan terakhir QQ nyny kan lagu hanya kau yang mampu kat die..
pergh,,tacing gile mase nyny lagu tuh...
bile sume da nak blik n kua dari mall..QQ mmp tengok je kwn2 gul lain peluk die...
sedey wey..aku xley tgok pmpn nangis nie...tersentuh..jiwa lembut aku nie..simpati kat gul...

n at last QQ anta die balik uma die..we all beborak kejap...agak lame la sampe org azan maghrib baru QQ gerak blik uma...sepanjang borak ngan die tuh tahan je sedey,lg tambah sedey bile QQ da nak blik die ckp bg la kate2 semangat kat aku...QQ ckp x taw nak ckp ape da..juz one can i say "semoga berjaya lam hidup"...

benci la pasaan sedey...lagi2 law nak update n3 mase mood ngah x tentu nie..ayat n3 nie mst bebelit..uwaaa...hilang lagi kawan baik....jauh da die stay pas nie..susa nak jumpe...
da la xmo da ckp pepjg...
wassalam

4 comments:

  1. doa yang terbaik je untuk dia..tak jumpa tek bermaksud tak kawan dah...
    sekali dah ada ikatan persahabatan 2,selamanya akan ada..persahabatan tak kan pernah putus..

    ReplyDelete
  2. lalalallalala.... x nak komen lahhh <--- da terkmen

    ReplyDelete
  3. kan ade handphone..leh contact2..takmo sedih2 la..;)

    ReplyDelete

Chat Room...