Kau Sahabat,Kau Teman !!

Like Me !!

silalah klik ...

Global Promotion Alliance

Siti Safiyyah Salihah

assalamualaikum sume...salam sejahtera....
entri kali nie aku terdetik nak cerita sal SS (Siti Safiyyah Salihah)....
ko tertarik nak tulis sal SS kali nie..
aku x taw nape??

maybe sbb since kali pertama aku join BCR nie ... die la satu2 nyer kawan gul yg agak2 rapat ngan aku...agak rapat2 ye....agak jer..nak rapat sangat pun xley we all stay agak jauh...x gitu SS ? ..

ape yg aku ley katakan sal SS nie kan....

SS nie sorg yg baik hati...
die salu gak bagi kate2 semangat kat aku..
banyak bg tunjuk ajar kat aku sal belog nie...
aku dari yg x taw pape sikit sebanyak aku dapat tau....
inilah nilai murni yang ade kat seorang wanita bernama

"Siti Safiyyah Salihah"


yg bagus nyer SS nie,die x minx dipuji pun..
sentiase memberi tanpa meminta...
keikhlasan tuh sentiase ade di mane?..
ade kesungguhan...
yg penting peramah...

tu yang membuatkan aku suke berkawan ngan die nie..
memahami setiap ape yg berlaku kat kwn2 die..
aok mmg terbaik la SS ...
x sia-sia koi kenal ngan aok nie..
btw,thanx yerk aok sudi kawan ngan koi....



5 comments:

  1. SS mmg baik!!!
    ske bg tunjuk ajar tnpa minta balasan
    ^_^

    ReplyDelete
  2. bgus la SS tu kan? yer..dy mmg baik... =)

    ReplyDelete
  3. err..malu jap nak komen..ngehh..alaa aku tolong mane yg mampu jek. nak jadi pakar motivasi cam takleh jek. motivasi kat kawan2 jela yg mampu..;p


    anyway, terima kasih ye atas entri ni. terharu koi. nanti gath koi blanje pizza nak?? kehkehkeh

    ReplyDelete
  4. betul2 ss mmg baik aty
    fa yg dari zero da boleh la pandai2 sikit beblog

    sayang ss sangat2,...
    :flying kiss utk ss ^_^

    ReplyDelete

Chat Room...