Kau Sahabat,Kau Teman !!

Like Me !!

silalah klik ...

Global Promotion Alliance

Bundle !!

:hai
Assalam sume bloggers...
entri kali ni aku nak bawakan sal "Bundle:..
kenape ramai org suke sangat beli baju kat bundle erk... :erk
ade bezakan Bundle ngan baju2 yg kite beli kat bazaar2..
bazaar2 contohnye la macam kat wakaf che yeh or rantau panjang,kelantan an..
law bundle nih more tu baju yg terpakai an..
law bazaar nih macam baju made in thailand or china an...
like cam at wakaf che yeh tuh baju sume made in thailand..
tuh bagi pendapat aku la kat...
korg camne lak?

aku bile org cakap je sal bundle kan..
mesti aku pelik n hairan..
nape org suke ke sane?
aku bile dengar je mesti akan meremang n rase cam geli skit la...
ntah la nape?
coz cam kotor sikit...
law stakat baju at wakaf che yeh aku ok lagi la nak belikan..
law bundle :ohno ragu-ragu sikit la...

maybe mase bace entri aku nih korg akan cakap aku kerek kan..
tapi its realiti...
tu la yg aku rase...
aku bukanlah anak load ..
anak dato' or tan sri jauh sekali..
aku hanya mampu je...
yela bagi aku bia beli yg mahal..
puas hati n tahan lame..
x salah kan beli untuk kepuasan diri..
untuk kegunaan kite jugak kan..

maybe one day aku dapat kawan yg suke barangan bundle kan..
aku akan belajar selami care idop dorg..
dapat jugak aku tahu camne kan..
ape yg spesel...
:idea

Assalam...
:bye
-qarlqhairiey-
Read More..

Duhai Pendampingku


Di hatimu tersimpan cinta yang suci
Serta mendalam pernikahan dari beda dunia
Meski kau terbiasa hidup tanpa perih
Namun kau ikhlas hidup bersahaja
Namun bahagia

Duhai pendampingku, akhlakmu permata bagiku
Buat aku makin cinta
Tetapkan selalu janji awal kita bersatu
Bahagia sampai ke surga

Maafkan aku jika tak bisa sempurna
Karena ku bukan lelaki yang turun dari surga
Ketulusan hatimu anugerah hidupku
Doakan langkah kita tak berpisah
Untuk selamanya
Read More..

arghhhh.....DAMN!!

perghh...
arinila ari yang paling menyakitkan hati aku rase...
da lame aku x update n arini aku update untuk perkara yang sangat DAMN!!..
arghhh.....
OMG...
Give me strenght....

x pernah2 aku kene saman arini aku kene saman buat kali perkara nye...
Shial tol polis tuh..
saje je...
kete yg depan aku tuh xnak lak die kejar..
padahal same je ngan aku langgar lampu merah gak...
arghhh...
duit..duit...duit lagi...
abis la duit aku..
dah la melayang bape rat da ari tu shop raye..
nih nak kene bayar saman lak..
SHIT!!!

raya taun nih pokai la jap...
sib bek baju raye sume da siap beli..
xyah nak pening da..
skunk kene pening nak bayo saman je...
bebel la mak abah aku nih..
acane aku nak slow talk kat de'all...
oh,father n mother im sorry..
its my fault langgar lampu merah..
law aku tahu nak kene saman bek aku langgar je tiang lampu tuh td kan...
huhu...
uwaaaaa.........
DAMN !! DAMN !!! DAMN !!!
Read More..

Chat Room...