Kau Sahabat,Kau Teman !!

Like Me !!

silalah klik ...

Global Promotion Alliance

arghhhh.....DAMN!!

perghh...

arinila ari yang paling menyakitkan hati aku rase...
da lame aku x update n arini aku update untuk perkara yang sangat DAMN!!..
arghhh.....
OMG...
Give me strenght....

x pernah2 aku kene saman arini aku kene saman buat kali perkara nye...
Shial tol polis tuh..
saje je...
kete yg depan aku tuh xnak lak die kejar..
padahal same je ngan aku langgar lampu merah gak...
arghhh...
duit..duit...duit lagi...
abis la duit aku..
dah la melayang bape rat da ari tu shop raye..
nih nak kene bayar saman lak..
SHIT!!!

raya taun nih pokai la jap...
sib bek baju raye sume da siap beli..
xyah nak pening da..
skunk kene pening nak bayo saman je...
bebel la mak abah aku nih..
acane aku nak slow talk kat de'all...
oh,father n mother im sorry..
its my fault langgar lampu merah..
law aku tahu nak kene saman bek aku langgar je tiang lampu tuh td kan...
huhu...
uwaaaaa.........
DAMN !! DAMN !!! DAMN !!!

6 comments:

  1. haha..redha je la...yg ko langgar wat pe bro??hehehe kene kat mane?

    http://phatthegreat.blogspot.com/2011/08/ww-wordless-wednesday-9.html

    ReplyDelete
  2. buat pertama kali kot...
    sabar je lah..;)

    ReplyDelete
  3. phat : hahaha,,,aku ingat sempat jalan trus..kat traffik light kemunting..

    alep & lemon : typo la :(

    jerul : ketawa kaw hah

    hot girl : :angguk

    ReplyDelete

Chat Room...