Kau Sahabat,Kau Teman !!

Like Me !!

silalah klik ...

Global Promotion Alliance

Bertepuk Sebelah Tangan

Assalam . lame tol jari jemari nie tak menaip untuk new entry . kali nie . aku datang untuk meluahkan isi hati . salu time sedeyh je mesti ade new entry kan . cam ntah pape je . yelah nak wat vlog x pandai . jd blog jelah tempat luah pasaan  . hurm . entri kali nie bertajuk bertepuk sebelah tangan . korang pernah tak rase camni . aku yakin la . ramai laki / pmpn at lua sane mesti pernah ase camni kan . dimana korang jatuh hati kat seseorang then cite tu x berbalas . sedih kan . tak gitu .

bg aku kenal ngan die bagaikan satu perkara yang terindah . sebab saat tu aku rasakan bagai ade seorang bidadari datang memberi kebahagiaan kat aku . tak terkira anugerah Allah pada aku . sebab aku rasa sebahagian tulang rusuk aku dah lengkap dengan datangnya seorang wanita disisi . hanya Allah yang tau ape yg aku rasakan mase tu . perghhh . indah wei . sepanjang fall in love , nie lah aku rasekan perempuan yang betul2 pelengkap bagi aku . bak lagu eren "pelengkap hidupku" & tomok "bagaikan bidadari". lame gak la aku dapat rase bahagia tu . macam lagu alyah "kau yang terindah". perghhhh . tak terkata la pasaan tue .

tapi , apakan daya . cinta tu tak berbalas . bak lagu "pupus". hanya mampu redha ngan ape yang berlaku . mungkin insan yang aku rasakan pelengkap tulang rusuk aku tue sebenarnya bukan tulang  rusuk milikku . tapi thanx Allah . sebab walaupun sekejap . aku tetap gembira dengan kehadiran itu . tak kisahlah cinta aku tu bertepuk sebelah tangan . sebab kekadang kita kene terima . tak sume kegembiraan tu milik kita . kekadang ade jugak sedih nye . tak sume yang kita inginkan akan kita dapat . kan kan kan . redha dan terus berserah agak hadirnya seseorang yang boleh mengubah kehidupanku . insyaAllah . Amin . yakin dengan ketentuan Allah . cume masa yang menentukan . cepat dan lambat je mase tu tibe . pade korang yang skunk nie rase camne ape yg aku rase tuh . aku harap korang pun tabah k . sabar . setiap kesabaran manis akhirnya . InsyaAllah . semoga Allah merahmati kita semua . Amin .... ^_^

4 comments:

  1. ermm.. i miss ur writing qq.. Anyway sbr ok.. maklum je la... kita sntiasa mahukan yg terindah tapi mungkin belum masenye sbb kita bukan sahaja berdepan dgn keindahan jika dgn die pi dugaan yg bakal menguji kesetiaan kita.. moga kita mampu mengharungi nye

    ReplyDelete
  2. insyaAllah . semoga Allah berikan kesempatan untuk qq menikmati keindahan sebelumnya . amin ... ^^

    ReplyDelete

Chat Room...